We expect restock by the end of May / early Juneany updates about Primo restock ? running low![]()
Any info please?Hello! Will wheelspin be back? Or was it just one time thing?
unfortunately at the moment will be unavailable until next updatesAny info please?
مرحبًا، أنا من ألمانيا وأرغب في الدفع باستخدام BTC، لكن لدي سؤال صغير.View attachment 972الحجم الذي يتم توجيهه إلى الاتجاه الذي يتم توجيهه إليه درياداشوب.
إذا كانت لديك أي أسئلة، أو كنت بحاجة إلى مساعدة بشأن الطلب، أو كنت تواجه أي مشكلات —، فهذا هو المكان المناسب لطرحها.
فريقنا موجود هنا لمساعدتك في أي شيء يتعلق بمنتجات أو خدمات Driada Medical.
يرجى وصف حالتك بوضوح حتى نتمكن من مساعدتك في أسرع وقت ممكن.
نحن هنا لدعمك في كل خطوة على الطريق!
يمكنك أيضًا الاطلاع على الأسئلة الشائعة للحصول على إجابات للأسئلة الشائعة.
![]()
للحصول على أسرع مساعدة، نوصي باستخدام الدردشة المباشرة على موقعنا.
Hello, I am from Germany and I would like to pay using BTC, but I have a small question.View attachment 972مرحبًا بك في سلسلة الدعم الرسمية لـ Driadashop.
If you have any questions, need help with an order, or are facing any issues — this is the place to ask.
Our team is here to assist you with anything related to Driada Medical products or services.
Please describe your situation clearly so we can help you as quickly as possible.
We're here to support you every step of the way!
You can also check out our FAQ for answers to common questions.
![]()
For the fastest assistance, we recommend using the live chat on our website.
Good afternoon. I received a reply from my colleague. If you simply indicate something like “online purchase” on your side, there will most likely not be any issues.Hello, I am from Germany and I would like to pay using BTC, but I have a small question.
In case the bank or payment provider asks about the reason for the transfer, what description or payment reason do customers usually use in a normal and legal way when paying you?
I am only asking to avoid any misunderstanding with the bank, since some German banks can be sensitive regarding crypto transactions.
Thank you.
Most likely in June.When should we expect new products in the driada website?
Yea, me the same@Driadashop Do you know why the website is down?
View attachment 972Vítejte v oficiálním vlákně podpory pro Driadashop .
Pokud máte jakékoli dotazy, potřebujete pomoc s objednávkou nebo se potýkáte s jakýmikoli problémy – zde je místo, kam se můžete zeptat.
Náš tým je tu, aby vám pomohl s čímkoli, co souvisí s produkty nebo službami Driada Medical.
Prosím, popište svou situaci jasně, abychom vám mohli co nejrychleji pomoci.
Jsme tu, abychom vás podpořili v každém kroku!
Můžete si také prohlédnout naše Často kladené otázky, kde najdete odpovědi na běžné otázky.
![]()
Pro nejrychlejší pomoc doporučujeme využít živý chat na našich webových stránkách.
View attachment 972Vítejte v oficiálním vlákně podpory pro Driadashop .
Pokud máte jakékoli dotazy, potřebujete pomoc s objednávkou nebo se potýkáte s jakýmikoli problémy – zde je místo, kam se můžete zeptat.
Náš tým je tu, aby vám pomohl s čímkoli, co souvisí s produkty nebo službami Driada Medical.
Můžete si také prohlédnout naše Často kladené otázky, kde najdete odpovědi na běžné otázky.
![]()
Pro nejrychlejší pomoc doporučujeme využít živý chat na našich webových stránkách.
Dobrý den, dneska ráno jsem chtěl jít přes účet X do obchodu a chce to po mě přihlašovací jméno a heslo. Zadávám heslo a jméno co mám u Vás v obchodě a nejde se mi tam přihlásit. Nejvíce co se děje jak to mám udělat ať můžu vytvořit objednávku ? DěkujiView attachment 972Vítejte v oficiálním vlákně podpory pro Driadashop .
![]()
Please contact our customer support team. This way, our team will be able to help you resolve the issue as quickly as possible:Dobrý den, dneska ráno jsem chtěl jít přes účet X do obchodu a chce to po mě přihlašovací jméno a heslo. Zadávám heslo a jméno co mám u Vás v obchodě a nejde se mi tam přihlásit. Nejvíce co se děje jak to mám udělat ať můžu vytvořit objednávku ? Děkuji
@Driadashop Do you know why the website is down?
Yea, me the same![]()
Sometimes temporary technical issues can happen, but we fix them as quickly as possible. Thank you for reaching out.@Driadashop Do you know why the website is down?
Check it please https://peds.to/threads/news.35/post-7003Hello!
when will Drostanolone Enanthate be back in stock?
Thanks!